maanantai 12. toukokuuta 2014

Toisiksi viimeinen viikko!

Noniin, eli nyt sitten alkoi toiseksi viimeinen viikko käyntiin, ja kohta sitä ollaankin jo takaisin Suomessa.

Maanantaina 5.5 ei oikein tapahtunut mitään, olin toimistolla tekemässä listoja työntekijöiden työtunneista, eikä sitten oikeen muuta tapahtunutkaan. Tulin kotiin kokkasin jotain syötävää ja menin sitten nukkumaan.

Tiistaina 6.5 oltiin taas Jennan kanssa toimistolla tekemässä niitä samoja vanhoja sopimusten kirjottamisia ja muita tämmösiä paperitöitä. Kotona oli sitten normaali päivä eli kokkausta ja nukkumaan :P

Keskiviikkona 7.5 minä menin vähän myöhemmin töihin, kun pomo sanoi että menen toimiston alakertaan opetettavaksi miten tehdään tiettyjä asioita siinä firmassa. Mutta loppujen lopuksi en sitten koskaan mennyt sinne alakertaan vaan pysyin yläkerrassa auttelemassa hanttihomissa.

Torstaina 8.5 me menimme Jennan kanssa Pointtiin partioimaan koska siellä olisi kuulemma ollut jokin muoti show, mutta paikalle pästyämme saimme tietää että se olisikin vasta illalla, joten olimme aika lailla turhaan kummatkin siellä kun yksikin olisi riittänyt. Mutta oli ihan hyvä päivä. Mitään ei oikein muuta tapahtunut, kun että autoimme muutaman eksyneen lapsen äitiensä luokse. Tämän jälkeen menimme hieman kiertelemään kauppoja. Itse en löytänyt mitään ostettavaa, mutta kävin ensimmäistä kertaa elämässäni manikyyrissä. Oli muuten ensimmäinen ja viimeinen. Niin turhaa rahan haaskausta, kun se mitä siellä tehtiin olisi voitu tehdä kotona ilmaiseksi. Isoin asia mitä päivästä jäi mieleen oli se että kun olimme menossa bussilla, niin se bussikuski oli todella töykeä kaikille asiakkaille myöskin meille. Pahin oli se kun bussikuski rupesi rähjäämään semmoiselle vanhalle miehelle, kun tämä mies halusi tulla bussiin. Kuski ei suostunut päästämään vanhaa miestä kyytiin, koska hänellä ei ollut "kunnollista" summaa rahaa. Hänellä oli liian iso raha, ja kuski rähjäsi että hän ei voi vaihtaa tätä rahaa. Lopulta Jennalla meni hermo ja hän antoi tälle vanhalle miehelle kolikoita jotta hän voisi päästä bussiin. Loppujen lopuksi päivä meni sitten ihan hyvin.

Perjantaina 9.5 olimme sitten toimistolla lisäilemässä työntekijöitä tietokantaan ja muutamia muita hanttihommia. Sitten töitten jälkeen tultiin kotiin ja syötiin ruokaa ja hengattiin hetki. Sitten muut päättivät lähteä viettämään iltaa Maltan yöelämään. Minä päätin jäädä kotiin kun lauantaina oli tarkoitus lähteä ratsastamaan ja muutenkin ei ollut mitenkään erikoisen juhla fiilis.

Lauantaina 10.5 mentiin Jennan ja Andrean kanssa ratsastamaan Golden Bay ratsastustallille. Se oli ihan mukava kokemus mutta oli aika shokeeraavaa nähdä miten huonosti niitä hevosia kohdeltiin. Ne jätettiin kokonaan valmiina varusteitten kanssa kuumaan aurinkoon seisomaan ilman vettä. Ne saivat ainoastaan vettä silloin kun tulivat reissulta takaisin tai olivat lähdössä reissuun. Tämän jälkeen mentiin kotiin ja levättiin vähäsen, koska seuraavaksi oli tarkoitus lähteä viettämään Zuzkan ja Elisen läksiäisjuhlia. Menimme syömään Bad Ass nimiseen ravintolaan ja vietimme siellä melkein koko loppu illan. Sitten tulimme kotiin ja väsyneellä porukalla katsoimme loput euroviisuista.

Sunnuntaina 11.5 menimme ajamaan Gozoon mönkijöillä ja semmoisella jeepillä. Ajoimme monessa eri kohteessa ja oli ihan mahtava tunne päästä kokeilemaan ajamista tien "väärällä" puolella. :D Meillä meni oikeastaan koko päivä siellä, kun ajelimme suurinpiirtein 7 tuntia sitä saarta ympäri. Oli upeita maisemia ajaessa ja kaikki kohteet oliat sinne päästyämme todella upean näköisiä! Sitten uupuneena ja auringossa palaneena takaisin kotiin. Taisin minä siinä matkalla napata itselleni semmoisen pienen auringonpistoksenkin :P. Mutta kaiken kaikkiaan ihan mahtaa päivä, ja yksi tämän reissun parhaista kokemuksista!

Maanantaina oli rento päivä. Olimme töissä nakuttelemassa tietokantaa ja laskemassa työvuorojen tunteja. Sitten kotiin viettämään rento ja väsynyt loppu päivä. Nyt sitten nukkumaan. Öitä kaikille sinne. :)
~Ansku ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti