tiistai 8. huhtikuuta 2014

Eka viiko täynnä!

Nyt olisi sitten ensimmäinen viikko Maltalla täysi! On ollu kyllä ihan mahtava kokemus tähän mennessä ja tääl on ollu todella mukavaa olla. :) Tietenkin on aina koti-ikävä ja välillä kaipa niitä pieniäkin juttuja mitä aiemmin on ajatellut että on ollu tosi huonosti, kuten esim. kotipaikan busseja rupeen kyllä arvostaan niin paljon enemmän :D.

Elikkäs oltiin tosiaan siellä mansikka festivaaleilla eilen ja odotin kyllä ehkä vähän enemmän niiltä. Siellä oli kyllä tosi paljon ihmisii, mutta ei niin paljon mitään "tapahtumaa". Siellä oli vaan muutama koju mistä sai niinku mansikka tuotteita kuten vohveleita, pannukakkuja ja jäätelöitä mansikoiden kanssa. Mutta oli ihan kivaa, ja tuli kanssa ostettua semmonen hieno rannekello sieltä. Sitten tultiin kotii ja vaan hengailtiin täällä loppu päivä.

Tänään ei oikein tapahtunu mitään ihmeellisempää. Mentiin töihin ja elettiin myös tosi terveellisesti kun käytiin Mäkkärissä lounaalla, kun rupes se jokapäivänen voileipä vähän tympimään :D. Sitten päästiin kotiin ja lähettiin melkein hetti ottamaan Jennan kanssa aurinkoa, ja pakko kyllä sanoa että ollaan me nyt ainakin vähän saatu rusketusta pintaan. Ärsyttää vaan toi kun mulla menee semmonen mahtava raja niskassa kun poltin tokana päivänä niskan kävelylenkillä, ja nyt se on kokonaan semmonen tumman ruskettunu ja loppu vartalo on sillai ihan pikkasen vaan :P. Mutta opinpahan tästä lähtien käyttämään paaaaljon aurinkorasvaa :D. Eipä tässä kai muuta asiaa enää tältä erää ookkaan. Katellaan sitten mitä huomenna tapahtuu. :)
~Ansku♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti