sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikon kuulumisia!

Okei, vähän on tän blogin kirjottelu jääny tällä viikolla pois, eli tässä tulee nyt sitten muutaman päivän hyvästä tekstii.
Keskiviikkona ei oikeestaan tapahtunut mitään. Tehtiin töissä vaan niitä samoja paperihommii mitä tehtiin tiistaina, ja sit kans kirjotettiin käsin semmosia toisia sopimuksia.
Torstaina oikeestaan sama juttu. Täällä oli kyl myös pari muuta oppilasta toisesta Stage Maltan talosta soittamassa kitaroita, ja ne oli niiin hyviä. Koska ne ei soittaut mitään olemassa olevaa biisiä, vaan ne improvisoi yhdessä, ja se soittaminen sopi niin hyvin yhteen toistensa kanssa.
Perjantaina oli kanssa paperitöitä, ja sitten mä joudun myös kirjottaan semmosen 12 sivusen sopimuksen koneelle. Eli oli aika rankka päivä. Kotiin päästyä ei oikein huvittanut tehä mitään muuta kun nukkua. 
Eilen me mentiin Jennan kanssa käymään kampaajalla. Ja siinä ei menny ku semmoset 8 TUNTIA. Mikä oli tosi outoa koska siinä normaalisti ois voinu mennä vaan muutama tunti. Mutta tässä loppu tulos :)
Tämän jälkeen mentiin käymään pomon ja sen vaimon kanssa ulkona.
Tämä päivä onkin sitten mun osalta mennyt kotona pyykkiä pestessä ja nukkumassa. On ollu jo muutaman päivän semmonen fiilis että on jotain flunssan tapasta tulossa. Mutta toivotaan ny kuitenkin että ei ole. :)
~Ansku♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti