tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kolmas päivä! :)

Heips!
Tänään oli aika mukava päivä. Aamulla herättiin jostain kumman syystä ihan itse puoli yhdeksän aikaan ilman mitään herätys kelloja. :D Sitten käytiin katsomassa talon lähellä olevasta bussipysäkistä aikataulut, kun piti lähteä Stage Maltan toimistolle myöhemmin täyttelemään kaikenlaisia sopimuksia. Oli muuten aika jännä kokemus kun jouduttiin kulkemaan tänään ensimmäistä kertaa yksin bussilla, että meidän mukana ei ollut ketään aiemmista asukeista auttamassa :P. Mutta asiaa auttaa se että täällä KAIKILLA bussipysäkeillä on oma nimi, vaikka ne ois vaan 30 metrin päässä toisistaan.
Sitten kun kaikki sopimukset oli täytetty, lähettiin bussilla taas Vallettaan, eli pääkaupunkiin hakemaan kuukauden pituista bussikorttia ja lataamassa prepaid sim-kortteihin puheaikaa. Käytiin sen jälkeen seikkailemassa Vallettan keskustassa, kun koitettiin etsiä jotain paikkaa missä oltais voitu syödä, mutta ei ihan heti löytynyt mitään hyvää ja nopeeta paikkaa, joten lopulta löydettiin tiemme sitten Pizza Huttiin. :D
Sen jälkeen lähdettiin taas kotia kohti bussilla, ja meinattiin ajaa ihan kokonaan meidän pysäkin ohi, mutta onneks joku meidän seurueesta edes kiinnitti huomiota ympäristöönsä, ja kerettiin jäädä pois oikealla pysäkillä. Nyt sitten suihkun kautta nukkumaan. Nää yöt on koko ajan muuttunu helpommiks kun tohon kylmyyteen vaan tottuu, ja laittaa tarpeeks lämpimät yö vaatteet.
~Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti